Njegova opterećenost Novakom je dobro poznata: Nekada je direktno udarao na Đokovića, a sada ga ismeva zbog jedne stvari!

Autor:

Sport

08.10.2022

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dugo čekalo da ga ponovo uzme u usta.

Njegova opterećenost Novakom je dobro poznata: Nekada je direktno udarao na Đokovića, a sada ga ismeva zbog jedne stvari!

Foto: youtube.com/printscreen

Američki novinar Ben Rotenberg za svoju "planetarnu slavu" može da zahvali isključivo Novaku Đokoviću.

U danu kada je najbolji srpski teniser trijumfom nad Karenom Hačanovim obezbedio plasman u polufinale ATP turnira kategorije 500 u Astani, oglasio se i dotični Novakomrzac, ali ovoga puta tema njegovog napada nije bio navedeni susret.

Ovoga puta dotični se oglasio povodom novootkrivenog insekta koji je zvanično dobio naziv "Duvalijus đokovici", a u svojoj poruci na društvenoj mreži Tviter, ironično je probao da ponizi Novaka Đokovića:

 

 

– Pojavili su se novi podaci u razmatranju i debati o najboljem teniseru svih vremena. Novak Đoković je prvi (od trojice kandidata za titulu najboljeg ikada) po kome je jedna vrsta buba dobila ime - napisao je Ben Rotenberg.

Ako je i od Bena Rotenberga, mnogo je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading