Nije vam bilo dosta? Novi skandalozni napad na Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

27.09.2022

05:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista se postavlja pitanje kada će pojedinci shvatiti da su preterali?

Nije vam bilo dosta? Novi skandalozni napad na Novaka Đokovića!

Foto: Profimedia

Novak Đoković u Australiji

Prošla je gotovo decenija i po od kako je jedna od najboljih teniserki u istoriji ovog sporta, Martina Navratilova okončala tenisku karijeru, ali je jasno da se njeno mišljenje i dalje "ceni" u svetu belog sporta.

Međutim, mora se postaviti pitanje da li je način na koji ona pokušava da izađe iz zaborava dostojan nekadašnjoj igračici "broj jedan" i osvajačici 18 Grend slem titula.

Naime, Martina Navratilova se po ko zna koji put dotakla događanja sa početka 2022. godine i svega što je Novak Đoković doživeo na australijskom tlu pred start Grend slem turnira u Melburnu.

Podsećanja radi, polovinom januara ove godine Navratilova je sugerisala Novaku da se što pre vrati u Srbiju, jer njegove odluke samo u našoj zemlji nailaze na odobravanje, a ovoga puta je i pored svih dobro poznatih dešavanja u Australiji, na svom Tviter profilu napisala:

- Zahtevati svoju telesnu autonomiju je sasvim u redu, ali ne možete to nametati državi. To prosto ne funkcioniše tako. Sve je u redu - istakla je Martina Navratilova.

Foto: Twitter.com/Martina Navratilova

Sramna poruka nekada najbolje teniserke sveta

 

Samo ćemo podsetiti da Novak Đoković u januaru tekuće godine nije na silu pokušao da uđe na australijsko tlo, već je od vlasti ove zemlje dobio "lekarsko izuzeće" kojim mu je dozvoljen ulazak i nastup na turniru, a koji je kasnije nerezonskim odlukama australijskih vlasti poništen, a prema tada najboljem teniseru sveta postupano je kao prema običnom kriminalcu.

Ako je i od Martine, mnogo je...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading