Šta uradi Ana? Nekadašnja srpska teniserka ISPALILA muža i na DEJT otišla sa NOVIM PRATIOCEM! (FOTO)

Autor:

Sport

24.09.2022

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je bilo ko mogao i da pomisli da će do ovako nečega doći.

Šta uradi Ana? Nekadašnja srpska teniserka ISPALILA muža i na DEJT otišla sa NOVIM PRATIOCEM! (FOTO)

Foto: Instagram.com/anaivanovic

Jedna od najboljih srpskih teniserki u istoriji ovog sporta Ana Ivanović polovinom jula meseca 2016. godine udala se za nekadašnjeg nemačkog fudbalskog reprezentativca Bastijana Švajnštajgera.

Krajem iste godine obelodanila je odluku da se u 29. godini života povlači iz profesionalnog sporta i od tog trenutka posvetila se isključivo porodičnom životu koji gotovo da nikakvih dodirnih tačaka nema sa sportom.

Ovoga puta Ana Ivanović je na društvenoj mreži iznela komentar kojim je zabrinula mnogobrojne fanove, ali u pitanju je samo šala.

- Moj partner na dejtu večeras - napisala je nekadašnja teniserka na Tviteru uz fotografiju na kojoj je ona pored maskote dinosaurusa u parku na nepoznatoj lokaciji.

 

 

Svakako su usledili mnogobrojni komentari Aninih pratilaca na društvenoj mreži, ali su svi vrlo brzo shvatil ida je u pitanju samo šala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading