Ostajem veran svojim vrednostima i prihvatam posledice toga: Novak ispričao sve ono što mu leži na srcu!

Autor:

Sport

05.10.2022

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za start turnira u Astani.

Ostajem veran svojim vrednostima i prihvatam posledice toga: Novak ispričao sve ono što mu leži na srcu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nakon uspeha ostvarenog u Tel Avivu, najboljeg srpskog tenisera očekuje bitka u Kazahstanu za 500 ATP bodova kojima bi Novak Đoković mogao sebi i definitivno da obezbedi učešće na završnom turniru u Torinu.

Prva prepreka na tom putu biće čileanski teniser Kristijan Garin, a pred današnji susret Novak Đoković je u intervjuu sa novinarom Gajom Azrijelom govorio o svemu što ga je pratilo od starta 2022. godine.

- Ostajem veran svojim vrednostima i onom što verujem. Uveren sam u slobodu izbora i mislim da bi svako trebalo da ima pravo da bira šta će da radi sa svojim telom, tako da sam ja doneo odluku za sebe. Ta odluka je značila da neću moći da igram na dva grend slema i to je u redu. Tako je kako je. Prihvatiću posledice toga, ali ću ostati veran svojim uverenjima - istakao je Novak Đoković, a zatim i prokomentarisao odnos medija prema njemu:

 

 

- Tako samo se našao u fokusu medija, nažalost, ove godine kreirano je mnogo negativnih mesta i mediji nisu bili dobri prema meni. Ipak, tako nešto sam i očekivao jer mediji nisu uvek ljubazni kada postoji agenda u smislu strategije. Morao sam da se nosim sa tim i da sve to progutam, izađem na teren i radim ono što činim najbolje, a to je da igram tenis - zaključio je najbolji srpski teniser.

Da podsetimo, svoj prvi meč na ATP turniru u Astani, Novak Đoković će odigrati danas (sreda, 5. oktobar) sa početkom od 14 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading