DANAS IGRA NOVAK! Sve što treba da znate o prvom meču Đokovića u Tel Avivu - ko je protivnik, u kom terminu se igra i gde gledati!

Autor:

Sport

29.09.2022

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković će posle dužeg vremena odigrati meč za ATP bodove.

DANAS IGRA NOVAK! Sve što treba da znate o prvom meču Đokovića u Tel Avivu - ko je protivnik, u kom terminu se igra i gde gledati!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser počinje svoj put na turniru u Tel Avivu.

Novak Đoković će, ne pre 17.30 po našem vremenu, izaći na teren i pokušati da savlada Španca Pabla Anduhara.

Biće ovo Novakov prvi meč za ATP bodove još od četvrtfinala Rolan Garosa u kom je Đoković 31. maja ove godine poražen od Rafaela Nadala sa 3:1.

Od tada, pa do danas, Đoković je odigrao deset mečeva, na egzibiciji u Engleskoj savladao je Ože-Aljasima sa 2:0, zatim je osvojio Vimbldon na kom je redom rušio Kvona, Kokinakisa, Kecmanovića, Van Rijtovena, Sinera, Norija i Kirjosa, da bi na Lejver kupu imao polovičan učinak - savladao je Tijafoa, a izgubio od Ože-Aljasima.

Sada Novaka čeka meč protiv 115. tenisera planete, iskusnog 36-godišnjeg, Pabla Anduhara sa kojim se sastajao dva puta i odneo dva trijumfa.

Prvi put to je bilo davne 2007. u Umagu (2:0 za Đokovića), a zatim pet godina kasnije u Indijan Velsu (2:1 za Đokovića).

Anduhar je u prvoj rundi dobio Monteira, ali je veliki autsajder protiv srpskog tenisera. 

Direktan prenos ovog meča možete pratiti na televiziji Sport klub 1, a bolji iz duela ići će na pobednika meča Lešem - Pospišil u narednoj rundi.

Turnir u Tel Avivu igra se za nagradni fond od 1.019.855 dolara, a Novak je odustao od dubla jer se njegov partner Jonatan Erlih povredio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading