NADAL PRED LEJVER KUP: "Odlazi najbitniji igrač u mojoj karijeri!"

Autor:

Sport

22.09.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal dao je izjavu pred početak Lejver kupa, gde će se Rodžer Federer oprostiti od tenisa.

NADAL PRED LEJVER KUP: "Odlazi najbitniji igrač u mojoj karijeri!"

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Rodžer Federer

Federer će svoju igračku karijeru završiti u petak, tokom dubl meča, a partner će mu upravo biti Rafael Nadal. Njihovi rivali će biti Frensis Tijafo i Džek Sok.

Biće teško, pre svega za Rodžera bez sumnje, ali i za mene. Naposletku, jedan od, ako ne i najbitniji igrač u mojoj teniskoj karijeri odlazi - izjavio je španski teniser.

Nadal se osvrnuo na godine rivalstva sa Federerom, a Španac u međusobnim duelima vodi sa 24-16.

Bilo je to prijateljsko rivalstvo. U pojedinim trenucima nije bilo lako jer smo igrali za tako važne stvari u našim teniskim karijerama, ali smo u isto vreme umeli da prepoznamo da su lični odnosi važniji i bolji od profesionalnih uspeha - rekao je Nadal.

Lejver kup počinje u petak i trajaće do nedelje, 25. septembra. Tim Evrope sa klupe predvodi Bjorn Borg, a učestvovaće Đoković, Nadal, Federer, Rud, Cicipas, Marej i Beretini. Na klupi tima Svet će sedeti Mekinro, a za njegov tim će igrati Ože-Alijasim, Sok, Tijafo, Pol, De Minaur, Fric i Švarcman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading