TRIO FANTASTIKO SE OSIPA: Nakon Federera i Nadal progovorio o kraju karijere!

Autor:

Sport

21.09.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Beli sport" se u potpunosti menja....

TRIO FANTASTIKO SE OSIPA: Nakon Federera i Nadal progovorio o kraju karijere!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Rodžer Federer je "povukao nogu". Nakon 24 godine profesionalne karijere najbolji švajcarski teniser svih vremena i zasigurno jedan od najboljih tenisera koje je ovaj sport ikada iznedrio, po okončanju ovogodišnjeg Lejver kupa (23. - 25. septembar) i zvanično će se oprostiti o profesionalne karijere.

Ovime svakak "velika trojka" svetskog tenisa prestaje da postoji, a mnogi ljubitelji ovog sporta odmah su krenuli sa nagađanjem, da li se slične vesti uskoro mogu čuti i od Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

I dok najbolji srpski teniser "mudro ćuti" kada je ova tema u pitanju, možda po prvi put čulo se viđenje španskog tenisera o kraju karijere.

 

 

"Kralj šljake" kako ga kroz kompletnu karijeru nazivaju, u utorak 20. septembra dobio je veliko priznanje u svojoj zemlji. Naime, iz ruku kralja Filipea IV, Rafael Nadal je dobio priznanje za grandioznu karijeru, za učinjeno na terenu i doprinos van njega. Tim povodom je španski teniser je izjavio:

- Nadam se da ova nagrada nije data misleći da je moja karijera gotova. Daleko od toga, to mi nije namera - rekao je Rafa tokom svečanog prijema kod Kralja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading