HRVATU SE PREVRĆE ŽELUDAC ZBOG NOVAKA: Koliko im je Đoković naneo BOLA - plakao je kao kiša posle HEROJSKOG PODVIGA Srbina!

Autor:

Sport

17.09.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole ostvario "herojsku pobedu", iako je već bio "prežaljen" u Londonu!

HRVATU SE PREVRĆE ŽELUDAC ZBOG NOVAKA: Koliko im je Đoković naneo BOLA - plakao je kao kiša posle HEROJSKOG PODVIGA Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Ljubitelji tenisa širom planete još uvek pamte finale Vimbldona iz 2019. godine kada je Novak Đoković, na maestralan način, savladao Švajcarca Rodžera Federera, i to na londonskoj travi, na njegovom omiljenom bunjištu.

Koliko je taj poraz teško pao svima u taboru Švajcarca otkrio je njegov trener, Hrvat Ivan Ljubičić, koji je dodao da je čak i zaplakao nakon burnog finalnog susreta na Centralnom terenu.

Poraz od Đokovića 2019. godine nismo mogli da svarimo. Taj meč nam je naneo mnogo bola. Rodžer je u polufinalu dobio Nadala posle četiri seta. Bio je zabrinut, pod pritiskom, morao sam da ga ubeđujem da može da pobedi jer se osećao inferiorno. Plakao sam posle tog meča, ali taj duel će biti zaboravljen zbog svega što se desilo dva dana kasnije - naveo je hrvatski stručnjak u intervjuu za "Ubitenis".

Podsećanja radi, Nole je od tada neporažen na terenima "Ol-Ingland klaba", a poslednju vimbldonsku titulu osvojio je u julu savladavši u finalu Australijanca Nika Kirjosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading