NBA svet odaje priznanje Sereni Vilijams!

Autor:

Sport

04.09.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasigurno se ovaj trenutak može smatrati istorijskim kada je svetski tenis u pitanju.

NBA svet odaje priznanje Sereni Vilijams!

Foto: Twiitter.com/printscreen

Uspeh, dugotrajnost karijere i kultni status Serene Vilijams, jedne od najboljih sportistkinja svih vremena, odjekuju širom sveta sporta posle poraza koji je doživela u trećem kolu US Opena,  i koji bi mogao da označi kraj njene blistave karijere. Vilijamsova je eliminisana od Ajle Tomljanović u, prema očekivanjima, poslednjem takmičarskom meču.

 

Aktuelni NBA igrači i legende Lige: Lebron DžejmsDžejms HardenDža MorentTre JangKris PolKarl-Antoni TaunsDarius GarlandTajus DžonsAjzea TomasDžej Ar Smit, uputili su preko Tvitera poruke ljubavi, divljenja i zahvalnosti za četrdesetjednogodišnju superzvezdu, koja je osvojila čak 23 grend slem titule u pojedinačnoj konkurenciji tokom svoje veličanstvene profesionalne karijere. NBA zvezde naglašavaju da je bila privilegija i inspiracija pratiti Serenu proteklih godina, ističući njenu izuzetnost ne samo kao GOAT sportistkinje, već i kao jedinstvene, polivalentne ličnosti sa snažnim globalnim uticajem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading