NOVAČE SRBENDO: Ništa ga ne sprečava da ulaže u svoju zemlju - Đoković u Srbiji stvara raj na zemlji!

Autor:

Sport

01.09.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz dobro poznatih razloga najboljeg srpskog tenisera nema na poslednjem ovogodišnjem Grend slem turniru, ali to ne znači da Nole sedi skrštenih ruku.

NOVAČE SRBENDO: Ništa ga ne sprečava da ulaže u svoju zemlju - Đoković u Srbiji stvara raj na zemlji!

Foto: Tanjug/AP

US open protiče bez Novaka Đokovića. Najboljem srpskom teniseru je učešće zabranjeno, ali slobodno vreme uz pripreme za nastavak teniske sezone, Nole provodi i u planovima za dalja investiranja u Srbiji.

Ovoga puta, do nedavno najbolji teniser planete, odlučio se za kapitalno investiranje u području Goča i Vrnjačke Banje, a tim povodom porodica Đoković je već kupila zemljište površine 1,17 hektara koje se nalazi između Vrnjačke Banje kao prestonice srpskog turizma i planine Goč.

Kako se saznaje, na navedenom zemljištu planirana je izgradnja luksuznog hotela sa apartmanskim naseljem i svim pratećim sadržajima, a kompletno ulaganje iznosilo bi oko 20 miliona evra.

Foto: Twitter.com/printscreen

Vrnjačka Banja je uvek bila uz Novaka Đokovića

 

Tim povodom, prvi čovek opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović je izjavio:

- Projektom je predviđeno da će se ovaj kompleks prostirati na ukupno 25.000 kvadratnih metara. Za Vrnjačku Banju je od neprocenjivog značaja što će u svojoj ponudi imati najpoznatiji srpski brend, a Novak Đoković to svakako jeste - izjavio je Đurović i dodao:

- Plan je da uz vikend-naselje budu izgrađeni sportski tereni, spa i velnes centar, bazeni, teretana, restoran i brojni prateći sadržaji. Nama je cilj i da u budućnosti renomirani srpski sportisti, poput Novaka Đokovića, prepoznaju Vrnjačku Banju kao idealno mesto u Srbiji za investiranje. To će svakako u potpuniti i višestruko obogatiti našu turističku ponudu - naglasio je Boban Đurović.

Treba naglasiti da je opština Vrnjačka Banja ove godine dodelila Novaku Đokoviću Povelju, kao najviše opštinsko priznanje za promociju sportskog turizma Vrnjačke Banje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading