Srbin ELIMINISAN sa US Opena!

Autor:

Sport

29.08.2022

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj za srpskog asa.

Srbin ELIMINISAN sa US Opena!

Foto: Tanjug/AP

Teniski teren na US openu

Srpski teniser Filip Krajinović završio je učešće na ovogodišnjem US Openu. Srbina je već u 1. kolu nadigrao Australijanac Aleks de Minor koji je slavio rezultatom 3:0.

Meč je trajao 122 minuta, a po setovima je bilo 7:5, 6:2, 6:3 u korist 18. nosioca u Njujorku.

 

 

Krajinoviću je pripao samo početak meča, kada je poveo sa 2:0, ali je dopustio Australijancu da se ekspresno vrati u egal. 

Krajinović je pokušavao kraćim i bržim poenima da dođe do prednosti, uspeo je ponovo u sedmom gemu da dođe do brejka, ali ponovo nije uspeo da ga sačuva.

Australijanac je uzvratio ribrejom, i potom prvi put i poveo sa 5:4. Krajinović je stigao do 5:5, ali onda je opet posustao, napravio nekoliko grešaka u ključnim poenima seta i De Minor je posle 43 minuta imao u džepu set, 7:5.

Na krilima vođstva, igrač iz Sidneja je poveo sa 4:1 i u drugom periodu igre, Srbin je dao sve od sebe pokušavši da izjednači rezultat, ali bezuspešno. De Minor je nastavio u istom ritmu i u trećem setu, te je zasluženo izborio plasman u 2. rundu Otvorenog prvenstva Amerike.

De Minor će u drugom kolu igrati sa boljim iz duela između Čileanca Kristijana Garina i Čeha Jiržija Lehečke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading