ČUDO ILI SRAMOTA AMERIKANACA? Njujork pun fotografija Novaka Đokovića - Rođen da pobeđuje! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

06.08.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, US Open se igra od 29. avgusta do 11. septembra,a još uvek nije poznato da li će najbolji srpski teniser moći da nastupa u Njujorku pošto ne može da uđe u državu jer nije vakcinisan.

ČUDO ILI SRAMOTA AMERIKANACA? Njujork pun fotografija Novaka Đokovića - Rođen da pobeđuje! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Poslednji Grend slem u sezoni, US Open igra se od 29. avgusta do 11. septembra u Njujorku, ali još uvek nije poznato da li će na istom nastupati Novak Đoković.

Najbolji srpski teniser nije vakcinisan i po zakonu Amerike ne može da uđe u zemlju, a isto to važi i za Kanadu, pa je tako morao da otkaže učešće na Mastersu u Montrealu.

Ipak, sudeći po današnjim slikama iz Njujorka, pojavila se velika nada da bi rođeni Beograđanin mogao da zaigra na turniru u "velikoj jabuci".

Naime, na ulicama ogo grada pojavile su se reklame kao najava za US Open, a veliki broj taksija nosila su na svom krovu pokrenu reklamu sa likom šestog reketa sveta.

Takođe, pored fotografije, stajao je i natpis "Rođen da pobeđuje".

 

 

Ostaje pitanje da li će Novak dobiti dozvolu da iako nije imunizovan da nastupa na Otvorenom prvenstvu Amerike, ili je u pitanju igra organizatora US Opena kako bi iskoristili Đokovićeva ime za marketing i prodaju karata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

06.08.2022 21:12

Ako puste Novaka, hoće i mene pustit, neće. Pošto je tako onda ne može ni on bio najbolji i jedini u istoriji tenisa.