Kecmanović dominira u Meksiku: Srbin spreman da sruši trenutno najboljeg tenisera planete!

Autor:

Sport

05.08.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti stižu iz Meksika.

Kecmanović dominira u Meksiku: Srbin spreman da sruši trenutno najboljeg tenisera planete!

Foto: Tanjug/AP

Mladi dvadesetdvogodišnji srpski teniser Miomir Kecmanović nastavlja sa odličnim rezultatima na turniru u meksičkom Los Kabosu.

Trenutno 38. igrač na ATP listi u četvrtfinalu ovog turnira savladao je nakon dva odigrana seta (6:2, 6:4) Amerikanca Brendona Nakašimu čime je obezbedio plasman u polufinale gde će odmeriti snagu sa trenutnim vladarem svetskog tenisa Danilom Medvedevim.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Danil Medvedev

 

Duel između srpskog tenisera i Brendona Nakašime trajao je sat i 25 minuta, a Kecmanoviću su u oba odigrana seta bila dovoljna po dva brejka kako bi obezbedio trijum. Treba naglasiti i da je američki teniser u četvrtom gemu drugog seta uspeo da oduzme servis našem teniseru, ali to u konačnom zbiru ipak nije uticalo na pobednika meča.

Kao što je već rečeno, Kecmanović će se u borbui za veliko finale sastati sa Danilom Medvedevim koji je u ovoj rundi bio bolji od Litvanca Rikardasa Berankisa 2:0 (6:2, 6:2).

Foto: atptour.com/printscreen

Miomir Kecmanović vs Danil Medvedev - međusobni skor

 

Miomir Kecmanović i Danil Medvedev do sada su odigrali samo jedan zvanični meč. Bilo je to na ovogodišnjem Rolan Garosu, a ruski teniser je ostvario obedljiv trijumf rezultatom 3:0 (6:2, 6:4, 6:2).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading