Da li će Kirjos VREĐATI i PROVOCIRATI Đokovića tokom finala Vimbldona?

Autor:

Sport

10.07.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera uoči okršaja na Centralnom terenu.

Da li će Kirjos VREĐATI i PROVOCIRATI Đokovića tokom finala Vimbldona?

Foto: Tanjug/AP

Australijski teniser Nik Kirjos

Srpski selektor Viktor Troicki izjavio je da ne očekuje da će kontroverzni Australijanac Nik Kirjos vređati i provocirati Novaka Đokovića tokom finala Vimbldona.

Kirjos je imao turbulentan okršaj sa Grkom Stefanosom Cicipasom, koga je eliminisao u ranoj fazi Grend slema na londonskoj travi, a Troicki je uverenja da se "Nik smirio".

- Ne očekujem da će da bude uvreda. Smirio se Kirjos, imao je lepe gestove i komentare na račun Novaka tokom Australijan opena ove godine. Ipak, on je nepredvidiv. Cicipas je prgav, potpuno je drugačiji tip igrača od Đokovića. Zato je bilo burno - naveo je Troicki, a prenose beogradski mediji.

Republika

Foto: Starsport

Nirjos nije onaj stari - Viktor Troicki

Po kormilaru našeg nacionalnog tima, Nole je bliži sedmom vimbldonskom peharu nego Australijanac prvom.

Definitivno je Novak u prednosti jer je iskusniji i osvajao je Vimbldon. Kirjosu je ovo prvo finale grend slema u koje se zasluženo plasirao. Biće pod velikim pristiskom jer igra protiv jednog od najvećih igrača u istoriji. Zato dajem veće šanse Novaku. Đoković mora maksimalno da uđe u meč od starta - poručio je Viktor Troicki.

Finalni meč zakazan je za 15 sati na Centralnom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading