Odvratan napad na Novaka i Jelenu Đoković: Sraman tekst britanskog tabloida!

Autor:

Sport

09.07.2022

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno.

Odvratan napad na Novaka i Jelenu Đoković: Sraman tekst britanskog tabloida!

Foto: Tanjug/AP

Novak i Jelena Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena našli su se na ozbiljnom udaru britanskog tabloida "Dejli Mejl" uoči finala Vimbldona koje će Nole u nedelju od 15 časova igrati protiv Nika Kirjosa.

Naime, Britanska novinarka Harijet Džonston napisala je sramotan tekst sa podugačkim naslovom "Pa, da li je Novak kontroverzniji od Nika? Teniser koji ne priznaje vakcine protiv korone ubeđuje nas da pozitivne misli prečišćavaju vodu, dok njegova uvrnuta žena Jelena veruje da je 5G mreža izazvala pandemiju", koji jasno pokazuje da je unutar njega velika porcija uvreda.

U prvoj polovini uvodne rečenice teksta je Harijet pohvalila Novaka, pa je odmah zatim krenula sa uvredama i podbadanjima.

- Novak je jedan od najvećih sportista ovog veka, i tu nema diskusije, ali se mnoga pitanja postavljaju o njegovim verovanjima o tome kako je stigao do vrha. Fanatični pohod na konstantno samousavršavanje ogleda se i u opsesivnoj radoznalosti o sopstvenom fizičkom i mentalnom blagostanju. I povremeno ga taj pohod odvodi u trendove i nadrilekarstvo, na opasan način. Novak ne priznaje vakcine, tvrdi da 'Bosanske piramide' kod Sarajeva emituju mističnu energiju, i da pozitivne misli pročišćavaju vodu - piše Džonstonova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Potom je još jače udarila po Jeleni.

I baš kao i njen suprug, Jelena Đoković (35) ima čitav niz uvrnutih uverenja i delila je čak i teorije zavere sa svojim hiljadama pratilaca na Instagramu. U aprilu 2020. je njena objava o 5G mreži označena kao lažna informacija, a ova majka dvoje dece sebe opisuje kao osobu otvorenog uma, koja ima neutoljivu glad za znanjem.

- Novakova vrlo uvrnuta žena bila je uspešna manekenka koja se pojavila u više prestižnih kampanja. Ali ima i mozak pored lepote, i diplomu iz Milana. Vole se od tinejdžerskih dana i venčali su se u julu 2014. na Svetom Stefanu. Jelena je tada bila trudna, a trenutno vodi Fondaciju Novaka Đokovića koja se bavi obrazovanjem dece iz neprivilegovanih zajednica. Često je viđamo na tribinama, gde ne može da zadrži smiren izraz lica, već je na rubu suza ili besno reaguje na odluke sudija. Jednom je rekla da ne može da kontroliše svoje emocije dok gleda svog supruga, jer želi da on uvek bude srećan - zaključila je Harijet.

Republika

Foto: Tanjug/J. Ivanović

Jelena Đoković

Takođe, ona nije propustila priliku ni da oplete po Đokoviću zbog organizacije Adria tura 2020. godine, njegove alergije na gluten za koju navodi da je "samom sebi postavio dijagnozu, stavivši parče hleba na go stomak", pogađanja linijskog sudije i diskvalifikacije sa US Opena, kao i nedavnog gutanja izotonskog praha iz bočice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lola

11.07.2022 06:36

Pas laje vetar nosi... Može da laje dok ne promukne i to je sve.Piramide,gluten ili prah..pitanje je sad!?A gde su krv i znoj njegove porodice i njegove,gde su decenije mukotrpnog rada dok su drugi klinci blejali i zgubidanili?SAD MU SE MOŽE.