Nova šok izjava Kirjosa: Mrzim sport, ali sam jedan od najvećih ikad!

Autor:

Sport

09.07.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac ponovo skreće pažnju na sebe.

Nova šok izjava Kirjosa: Mrzim sport, ali sam jedan od najvećih ikad!

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Finale Vimbldona u muškom singlu je na programu u nedelju od 15 časova, a rivali u borbi za pehar biće Novak Đoković i Nik Kirjos.

Australijski skandal-majstor je izjavom uoči velikog finala ponovo šokirao javnost.

- Definitivno ima trenutaka kada mrzim sport, ali i onih kada mislim da sam jedan od najvećih takmičara ikada. Upoznao sam mnogo ljudi i bilo da igram Nintendo, košarku, bilo šta, ja sam ozbiljan takmičar. Osećam da volim tenis, ali i takmičenje uopšte. Obožavam da idem protiv nekog, taj osećaj pobede i poraza u sportu, generalno. Zaista ne znam hoće li se to ikad promeniti - rekao je Kirjos.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Potom je priznao da je mislio da nikada neće biti u prilici da igra grend slem finale.

Jedno je sigurno, pobedio ili izgubio u nedelju, biću srećan, jer je za mene to veliko dostignuće, nešto za šta nisam verovao da će se dogoditi, posebno sa 27 godina. Mislio sam da sam u završnoj fazi karijere, nisam verovao da ću baš ovde, na Vimbldonu, dobiti takvu priliku - poručio je Australijanac grčkog porekla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading