OSTAVILA SINA NA CEDILU? Brisala sam podove, donosila hranu i kuvala kafu u klinici: Majka Save Kneževića iznela odbranu

Autor:

Hronika

09.07.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maser Sava Knežević i njegova majka Danijela, inače cvećarka i danas su pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu negirali da su u klinici u centru Beograda vršili estetske zahvate, za koje nemaju stručno znanje niti licencu. Knežević je, podsetimo, na prethodnom suđenju tvrdio da je u inostranstvu prošao obuke i bio cenjen i poštovan, ali je potvrdio i da je u Srbiji završio samo srednju školu i to za fizioterapeuta.

OSTAVILA SINA NA CEDILU? Brisala sam podove, donosila hranu i kuvala kafu u klinici: Majka Save Kneževića iznela odbranu

Foto: youtube.com, Pixabay

Sava Knežević

Njegova majka Danijela, danas je pred sudom ispirčala da je ona samo "majka Save Kneževića i da je kao roditelj želela da mu pomogne tako što mu je povremeno čistila i brisala podove u klinici". Ona je negirala navode tužilaštva da je izdavala priznanice, recepte, i uzimala novac za pružene usluge.

- Nisam bila angažovana u centru koji je držao moj sin. Dolazila sam nekoliko puta nedeljno, ne svaki dan, na sat, dva kako bih zbog pandemije obrisala pult i podove asepsolom. Takođe, donosila sam svom sinu hranu i ponekad skuvala kafu. Uglavnom sam boravila u kuhinji, a za pultom sam se našla samo kako bih se fotografisala ili možda sela na desetak minuta. Nisam dočekivala ni ispraćala klijente - bila je izričita Danijela, prenosi Kurir.

Tokom poslova oko održavanja higijene, kako je ispričala majka masera kog je nekoliko klijenata optužilo za teško narušavanje zdravlja, ona je "oblačila samo gornji deo uniforme".

- Vikendom, uglavnom subotom, zadržavala bih se duže, ali isto tako, samo sam čistila i pospremala. Nisam ulazila u prostorije gde su vršeni tretmani. Svi doktori koji su tu radili su Savini prijatelji i bivša devojka, koji su nam dolazili kući i dobro ih poznajem - dodala je ona.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Intervencija/Ilustracija

Tužilac joj je potom pročitao delove iskaza lekara koje je Danijela pomenula, a koji su naveli da je ona bila zadužena za vođenje evidencija i prijem pacijenata.

- Danijela je februara 2021. godine počela da radi u klinici, kuvala je kafe i vodila evidenciju klinike. Nemam saznanja kakav je bio cenovnik, to je uglavnom Danijela radila i Sava ponekad. Delovodnik je takođe ona vodila, naručivala materijal za rad, radila na prijemu - pročitao je tužilac iskaze Kneževićevih saradnika sa klinike. Na pitanje da se izjasni na ove navode, Danijela je kratko rekla: - To nije tačno.

Međutim, kada joj je potom predočeno da postoji priznanica koju je potpisala, ona je potvrdila da je stavila potpis, ali da to nije bila naplata usluge već "suma novca koju je čovek želeo da pokloni njenom sinu".

Foto: youtube.com

Sava Knežević

Podsetimo, Sava Knežević je na prethodnom suđenju izjavio i da on "nije manijak koji je pušten s ulice da kasapi ljude", tvrdeći da je stručnjak u oblasti antiejdžing medicini "priznat u celom svetu" i da znanje nije sticao u Srbiji, već širom sveta.

Tokom duže od dva sata izlaganja, Kneževic je tada izjavio i da nikada ni jedan tretman u svom salonu u centru Beograda nije naplatio, a danas je taj iskaz dopunio navodeći da iza njega stoje velike farmaceutske kuće i da je tako uspevao da se finansijski održava.

On danas nije hteo da odgovori na pitanje da li je zahvate radio i u inostranstvu, već je pristao da odgovara samo na pitanja vezana za rad u Srbiji. Naveo je da ga niko od pacijenata nije oslovljavao sa doktore.

- Moj slučaj, o kome će se jednog dana pričati, je dokaz koliko Srbija kasni. Imao sam sveopšti pristup klijentima i nije mi jasno zašto je tužilaštvo, bez uvrede, tražilo psihijatrijsko veštačenje samo mene i moje majke, a ne i oštećenih. Nikada nisam davao recepte za lekove već sam samo davao preporuke uz konsultaciju sa njihovim izabranim lekarima - naveo je osumnjičeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading