OTKRIVAMO: Strani biznismen hteo da odvuče Jovanu Jeremić u krevet, voditeljkin odgovor je ŠOKANTAN! (VIDEO)

Autor: Marko Pantić

Zabava

09.07.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam ja tip žene koji tako provodi noć s nekim, ne idem ja tek tako s muškarcima. U tom ekskluzivnom kompleksu sam bila s drugaricom, tvrdi Jeremićka

OTKRIVAMO: Strani biznismen hteo da odvuče Jovanu Jeremić u krevet, voditeljkin odgovor je ŠOKANTAN! (VIDEO)

Foto: M.Pantić/RepublikaTV

Popularna voditeljka Pinka Jovana Jeremić stalno iznova šokira javnost autentičnim stilom vođenja programa, ali sve češće i nekim detaljima iz privatnog života.

Kako Republika.rs saznaje, zbog nje je nedavno na Crnogorskom primorju jedan španski biznismen kog je navodno upoznala u Barseloni zakupio ceo sprat u ekskluzivnom hotelu da bi proveo noć s voditeljkom, ali ona tvrdi da ga je, u svom stilu, oduvala. Naša ekipa koja je u isto vreme boravila u Herceg Novom snimila je Jovanu na plaži odmah nakon što su počele da kruže priče o Špancu i njegovoj nepristojnoj ponudi.

Foto: M.Pantić

Jovana Jeremić na crnogorskom primorju

 

- Jesam spavala sam, išla sam da spavam, šta me zezaš sada - rekla je Jeremićka našem novinaru pošto joj je preneo kakve informacije su procurile od konobara.

- Bila sam tamo, na kafi i kolačima, koje inače ne jedem, ali sam napravila izuzetak i pojela dva mala. Bila sam ful sređena. A što se toga tiče, ja gospodina nijednog tamo nisam videla, ne znam odakle vama ta informacija. Neću ni potvrditi ni demantovati, ali noć sam provela s drugaricom... Nisam ja tip žene koji tako provodi noć s nekim, ja ne idem tek tako s muškarcima - tvrdila je Jovana, koja se inače zgražava na žene koje idu olako na jahte i za njih ima posebne izraze:

Republika

Foto: M.Pantić

Jovana Jeremić na crnogorskom primorju

 

- To je takozvano jahtašenje, kako ja to zovem! Zbog takvih žena koje dolaze na jahtašenje i prodaju telo za pare, mnoge žene iz javnog života su izgubile vrednost i postavlja se pitanje da li smo sve takve. Nismo sve takve, prva ja nisam. Te žene kvare prosek nama ostvarenim ženama!

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading