Rafael Nadal ZABRINUO sve posle plasmana u polufinale!

Autor:

Sport

06.07.2022

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac se oglasio posle plasmana u polufinale.

Rafael Nadal ZABRINUO sve posle plasmana u polufinale!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Rafael Nadal je u četvrtfinalu Vimbldona posle velike borbe i preokreta savladao Amerikanca Tejlora Frica rezultatom 3:2.

Rafa je po završetku meča prokomentarisao sama dešavanja na terenu.

- Ne znam...Iskreno, uživam da igram ovakve mečeve pred svima vama. Ne mogu dovoljno da vam zahvalim za podršku. Teško je bilo protiv sjajnog igrača, sve čestitke Tejloru, igra sjajan tenis čitave sezone. Nije bio lak meč i srećan sam što sam u polufinalu, to je sve - rekao je Španac.

Nadal se tokom drugog seta žalio na povredu trbušnog mišića, zbog čega je zatražio i medicinski tajm-aut. Dobio je terapiju, koja mu je kasnije pomogla da stigne do trijumfa nad Amerikancem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Telo je generalno dobro, stomak baš i nije, moram da budem iskren, ali sam našao način da drugačije serviram. Mislio sam da neću moći da nastavim meč, ali teren, energija, hvala vam za to.

Španskog tenisera sada čeka najteži posao, pošto će u polufinalu igrati protiv Australijanca Nika Kirjosa. Ipak, Rafa je zabrinuo javnost rečima o predstojećem meču sa Nikom, nakon što je doveo u pitanje svoj nastup u njemu.

Nadam se da ću moći da igram taj meč, Nik je sjajan igrač na svim podlogama, pogotovo na travi. Moraću da budem 100 posto spreman da bih dobio taj meč i nadam se da ću uspeti to da uradim - zaključio je Nadal.

Podsetimo, drugi polufinalni par Vimbldona čine Novak Đoković i Kameron Nori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading