Učiniće sve da ga spreče da uđe u finale: Britanci prave PAKAO Đokoviću pred završnicu Vimbldona!

Autor:

Sport

06.07.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novaka čeka još jedan veliki ispit na Centralnom terenu!

Učiniće sve da ga spreče da uđe u finale: Britanci prave PAKAO Đokoviću pred završnicu Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Branilac titule na Vimbldonu Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković boriće se za novo vimbldonsko finale sa Kameronom Norijem, a pored 12. igrača sveta, na Novakovom putu će stajati i britanska publika.

Navijači će učiniti sve da pomognu svom miljeniku da sruši Srbina, a on ih je pozvao da naprave "ludu atmosferu" u Londonu, koja je viđena tokom četvrtfinalnog maratona sa Belgijancem Davidom Gofanom.

Dobro je biti ovde, ali postaje samo teže. Uživaću u ovom meču i nadam se da ćete ponovo biti uz mene. Radujem se tom meču. Ne smem da uživam previše, moram da se spremim za Novaka u narednih nekoliko dana - naveo je Nori odmah posle prolaza u polufinale, a zatim je otkrio da će potražiti savet od svog sunarodnika, ali i Noletovog velikog rivala, Endija Mareja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nori i publika će učiniti sve da zakomplikuju život Srbinu

Endi je bio super podrška meni i mom timu. Trenirao sam sa njim, uvek sam bio otvoren za njegove ideje. Pruža mi veliku podršku. Pre meča sa Gofanom je došao do teretane i poželeo mi sreću. Baš voli tenis, prati sve. Mislim da ne bi bilo loše pitati ga za taktiku - reči su Kamerona Norija.

Podsetimo da su polufinalne borbe na terenima "Ol-Ingland klaba" zakazane za petak, a Đokovića čeka pravi "pakao" kroz koji mora da prođe kako bi stigao na korak od 21. Grend slem titule, sedme na Vimbldonu.

Inače, pred finiš trećeg Grend slema sezone Srbin slovi za apsolutnog favorita za odbranu pehara, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading