PREPOTENTNO I TVRDOGLAVO: Nastavlja se DRAMA na Vimbldonu, Britanci OHLADILI Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

05.07.2022

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se iz organizacije, ne žele ni da čuju za kompromis.

PREPOTENTNO I TVRDOGLAVO: Nastavlja se DRAMA na Vimbldonu, Britanci OHLADILI Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom duela sa Holanđaninom

Direktorka Vimbldona Sali Bolton "ohladila" je Novaka Đokovića i ostale tenisere, koji se zalažu za promenu termina mečeva na Centralnom terenu Grend slema na londonskoj travi.

Prema trenutnim pravilima, početak susreta zakazan je za 14 časova i 30 minuta, a Britanka je podvukla da će turnir ostati veran tradiciji.

Realnost kada organizujete teniski događaj je da, kada počne dan, nemate pojma kada će se sve završiti. Mečevi su dugi, kratki, prilično je nepredvidljivo, a kada pogledamo raspoređivanje, razmišljamo kako će dan izgledati. Ipak, kad igrači iskorače na teren, nemamo kontrolu nad tim koliko će sve trajati - navela je Boltonova, a potom je potvrdila da je bilo poteškoća u organizaciji.

 

 

Da, imali smo neke duge mečeve koji su se završavali kasno, razmišljamo o rasporedu, ali nije nam anmera da sve pomeramo ka noćnoj sesiji, ne tražimo od igrača da igraju kasno. Na drugim slemovima igraju i znatno kasnije, to nije ništa neobično. Razumljivo je i da dobijamo odgovore od igrača u vezi iskustava koja imaju sa turniromž. Uzimamo sve u obzir kada pravimo dnevni plan. Nije bilo značajnih promena u rasporedu. Uvek ćemo slušati igrače i gledati šta najbolje možemo da uradimo - kazala je Sali Bolton.

Podsetimo da Nole, upravo u pomenutom terminu, igra svoj meč četvrtfinala Vimbldona, a rival mu je Italijan Janik Siner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading