Teniska bizarnost: Zbog dve sudijske opomene, Španac eliminisan sa Vimbldona - završnica koja će ući u anale belog sporta! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.06.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena viđena je tokom večerašnjih mečeva u Sveengleskom klubu.

Teniska bizarnost: Zbog dve sudijske opomene, Španac eliminisan sa Vimbldona - završnica koja će ući u anale belog sporta! (VIDEO)

Foto: Eurosport/printscreen

Duel između španskog tenisera Aleksandra Davidoviča Fokine i Čeha Jiržija Veselog mogao je da zadovolji i najveće teniske sladokusce.

Puna četiri sata publika je uživala u partiji dvojice tenisera, a meč je obilovao preokretima. Veseli je stigao do prvog seta, ali je Španac uspeo da preokrene rezultat i stigne nadomak trijumfa.

Međutim, Jirži Veseli uspeva u četvrtom setu da poravna rezultat na 2:2 i ušlo se u odlučujući peti., a u njemu drama i poptuna bizarnost na kraju.

Prvih 12 gemova petog seta proteklo je bez brejka i rezultatom 6:6 ušlo se u super taj-brejk koji se igra do desetog poena.

Jirži Veseli je uspeo da stigne do dve meč lopte pri rezultatu 9:7, ali je poslednji poen zaradio na način koji je barem kada je Grend slem u pitanju nezabeležen. Sakupljač loptica je bacio jednu lopticu Špancu koji je trebalo da servira, a on ju je, iznerviran prethodno izgubljenim poenom, raspalio iz sve snage van stadiona. Sudija je postupio po pravilima, dodelio mu je opomenu, a kako mu je to bila druga javna opomena na meču izgubio je poen, samim tim i meč.

 

 

Šokantan kraj i definitivno trenutak koji će ući u anale teniskog sporta i vimbldonskog turnira.

U narednoj rundi Veseli će odmeriti snage sa 32. teniserom na ATP listi, Amerikancem Polom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading