Sledi napad na trofeje: Dragan Škrbić nastavlja sa dovođenjem pojačanja!

Autor:

Sport

29.06.2022

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki novi vetrovi duvaju...

Sledi napad na trofeje: Dragan Škrbić nastavlja sa dovođenjem pojačanja!

Foto: Starsport

Rukometni klub Crvena zvezda već godinama tavori. Iz sezone u sezonu najavljuju se pomaci, ali uvek se već polovinom prvenstva ustanovi da klub dalje od plej-auta i gole borbe za očuvanje superligaškog statusa ne može.

Ovoga leta očigledno i među crveno-belim rukometašima se nešto menja.

Klub je preuzeo legendarni igrač Crvene zvezde i reprezentativac Dragan Škrbić. Ekipu će sa klupe predvoditi Ratko Đurković, a sada su na red došla i pojačanja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ratko Đurković - trener RK Crvena zvezda

 

U klub je već stigao Branko Kankaraš koji igra na poziciji pivota, a nekada je nastupao za Jugović, Metaloplastiku i Vojvodinu, a internacionalnu karijeru je gradio u Francuskoj, Belorusiji, Izraelu i Severnoj Makedoniji.

Pored njega, redove crveno-belih pojačao je i izraelski bek Rotem Segala koji u Crvenu zvezdu stiže iz ekipe Makabi Rišon Leciona.

Nakon potpisivanja ugovora sa crveno-belim rukometnim klubom, Izraelac je izjavio:

- Uzbuđen sam zbog ovog angažmana. Ovo je iskorak u karijeri. Zacrtao sam da ću naporno raditi i ići napred. Nadam se da će mi to biti odskočna daska za dalje. Upoznao sam ljude koji vode klub, prave ekipu koja će se boriti za trofeje - istakao je Segala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading