Evo gde možete pratiti start Novakovog pohoda na vimbldonsku krunu!

Autor:

Sport

27.06.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vimbldon 2022. startuje danas.

Evo gde možete pratiti start Novakovog pohoda na vimbldonsku krunu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković danas kreće u odbranu vimbldonske krune. Srpski teniser je zahvaljujući činjenici da Danil Medvedev i Aleksandar Zverev zbog suspenzije ui povrede ne nastupaju ove godine na terenima Sveengleskog kluba, postavljen za prvog nosioca.

Danas (ponedeljak, 27. jun) sa početkom od 14:30 časova, najbolji srpski teniser će odmeriti snage sa Svonom Kvonom iz Južne Koreje.

Foto: Tanjug/AP

Sa peharom Vimbldona - Novak Đoković

 

Svi ljubitelji tenisa i navijači Novaka Đokovića ovaj susret moći će da prate u direktnom prenosu na javnom servisu Srbije - RTS 1.

Južnokorejski teniser trenutno je 75. na ATP listi, pa se očekuje da najbolji srpski teniser neće imati teži posao na startu Grend Slem turnira.

Novak Đoković i Svon Kvon do sada su se samo jednom sastajali. Bilo je to na Serbia openu 21. aprila 2021. godine, a srpski teniser je u meču koji je trajao svega 70 minuta slavio rezultatom 2:0 (6:1, 6:3)

Foto: eurosport.com/printscreen

Do sada su se samo jednom sastali

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading