Hoće li Federer ispasti budala?

Autor:

Sport

16.06.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rumun veruje da će Federer napraviti budalu od sebe ukoliko nastavi da igra tenis u petoj deceniji života.

Hoće li Federer ispasti budala?

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

Bivši rumunski teniser Jon Cirijak na zanimljiv način je govorio o Švajcarcu Rodžeru Federeru. Biznisem, koji je lane posedovao u svom vlasništvu Masters u Madridu, odluku Fedeksa da se u 40 godina i dalje bavi tenisom nazvao je "budalastom".

Ako voliš tenis, to je u redu. Može da igra tenis iz zabave, što bi bila sjajna stvar. Ali da se takmiči sa 40 godina? Ne, ne, ne. Mora da vodi računa, bilo bi šteta da napravi budalu od sebe. A upravo to vidim kao opasnost jer nije toliko dugo igrao - reči su Cirijaka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Cirijaku samo Nadal "valja"

Tom prilikom, Cirijak je "otpisao" i Novaka Đokovića iz tzv. GOAT trke, rekavši da je Rafael Nadal zacementirao status najboljeg u istoriji osvajanjem 14. titule na Rolan Garosu.

Rafa će šansu da uveća svoj saldo "slemova" imati već za nepune dve nedelje, ukoliko potvrdi svoj nastup na Vimbldonu, dok je Federer najavio povratak na turniru u rodnom Bazelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading