Damir Dokić godinama brutalno tukao Jelenu! Surovo i mučno! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uništio joj je život!

Damir Dokić godinama brutalno tukao Jelenu! Surovo i mučno! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Eurosport

Jelena Dokić

Slavna srpska teniserka Jelena Dokić prolazi kroz pravi pakao više od jedne decenije, a za sve to najodgovorniji je njen otac Damir.

Jelena je objavila da je u aprilu ove godine pokušala da se ubije skokom sa balkona, ali se to na svu sreću nije dogodilo.

 

 

Shodno patnji i depresiji kroz koju prošla zahvaljujući svom ocu, Jelena je otkrila da ju je Damir tukao do iznemoglosti. Najviše joj je zamerio na tome što se udala za Hrvata - Tina Brkića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jelena Dokić

-  U njegovim očima to je bilo nešto najgore što sam mogla da uradim. On bi više voleo da sam s nekim teroristom nego sa Hrvatom. Vrištao je u slušalicu: "Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me". Na kraju sam se onesvestila. Krvnički me je pretukao. Kada ste profesionalni sportista, vi ste u mehuru koji nije stvarnost - sve je urađeno za vas, od hrane i treninga, do putovanja i organizacije, pa jep povratak u uobičajen život toliko različito. Za mene, kada sam se povukla tako iznenada zbog ozbiljne povrede, nije svakako bilo onako kao sam očekivala. Zastala sam i uhvatila sebe kako se pitam: Šta da radim sledeće? U šta sam se upustila? Prosto nisam bila spremna za to i tako je krenuo moj problem za težinom - kazala je svojevremeno Jelena za strane medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading