Vređao i posipao sokom reporterku RTS-a, a onda osuo paljbu po državi! Uhapšen provokator u Beogradu! Velika neprijatnost u programu uživo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.06.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje u Beogradu zbog napada na novinarku RTS-a i vređanja države.

Vređao i posipao sokom reporterku RTS-a, a onda osuo paljbu po državi! Uhapšen provokator u Beogradu! Velika neprijatnost u programu uživo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/RTS

Jutarnji program RTS danas je počeo uključenjem reporterke iz centra Beograda, sa Terazijama, koje je prekinuo prolaznik koji je vređao i novinarku i državu.

Dok se novinarka javljala sa Terazija, ispred podzemnog prolaza, čovek je prošao pored nje, nešto dobacio a potom se vratio. Prvo je prosuo sok iz limenke koju je nosio, a potom pokazao srednji prst i unosio se u kameru vređajući reporterku ali i državu u kojoj živimo.

Već na prve naznake da će joj prekinuti uključenje, novinarka je odreagovala smireno i staloženo:

- Ovo se dešava... mi nastavljamo našu priču - rekla je ona, prenosi Blic.

Prolaznik međutim nije hteo da krene dalje.

- Srbija je *ovno od države. P**ka vam materina, srpska fašistička država - rekao je on gestikulirajući i pokazujući srednji prst prema kameri.

Epilog - policija je reagovala i na kraju ga uhapsila. Kako je saopšteno iz MUP-a, muškarac star 46 godina je priveden zbog vređanja novinarke, ali i države.

Policija je obavestila nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

13.06.2022 14:14

RTS se javno deklariše kao medijski javni servis evropske Srbije tako da ne znam kakve to veze ima sa fašizmom?

Željko

14.06.2022 04:37

Glasam za 2 godine zatvora.