Izudarao suprugu jer je htela sa bebom da ode kod roditelja! Kad je stigla policija tek je nastao haos! Hapšenje u Beogradu!

Autor:

Hronika

12.06.2022

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava drama dogodila se oko 15 sati, kada je S.L., nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju.

Izudarao suprugu jer je htela sa bebom da ode kod roditelja! Kad je stigla policija tek je nastao haos! Hapšenje u Beogradu!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

S.L. uhapšen je u beogradskom naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja udario suprugu sa kojom ima bebu, a potom je krenuo i na policajce koji su došli na intervenciju.

Kako nezvanično saznaje Informer, čitava drama dogodila se oko 15 sati, kada je S.L., nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju.

- Posavađali su se jer je valjda njegova žena htela sa bebom da ide kod njenih roditelja. Ne znam da li je htela da ga napusti ili da ode u goste - priča izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je u trenutku nastao haos.

Kako je naveo, svađa se ubrzo pretvorila u dramu.

- On ju je udario, ali je navodno i pretio da će ubiti nju i njene roditelje. Srećom ubrzo je stigla policija, ali ni tu nije bio kraj - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Policija je preuzela ženu i dete, koje ima oko godinu dana. Međutim, on se ni tu nije smirio, uzeo je kamen i krenuo ka policijskim kolima. Nisam mogao da vidim šta je uradio sa kamenom, ali se u jedno trenutku videlo da je skinuo kaiš i kao da je krenuo da se obračuna sa policajcima. Na svu sreću ubrzo su ga savladali i uhapsili ‐ naveo je naš sagovornik i dodao da su bile tri policijske patrole, među njima i interventna jedinica.

Muškarac je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading