ŠOK U PARIZU! Ovo je bilo baš BOLNO: Srbin ELIMINISAN sa Rolan Garosa!

Autor:

Sport

27.05.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je gotovo!

ŠOK U PARIZU! Ovo je bilo baš BOLNO: Srbin ELIMINISAN sa Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović eliminisan je u 3. kolu Rolan Garosa. Bolji od Srbina u tri seta bio je Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, a meč je trajao nešto preko tri časa.

Deveti reket sveta slavio je sa 7:6, 7:6, 7:5, a u osmini finala sastaće se sa Špancem Rafaelom Nadalom, koji je ostvario laganu pobedu u Bulonjskoj šumi.

Kanadski teniser je prva dva perioda igre rešio u taj-brejku, a Krajinović je u oba 13. gema ukupno sakupio tek pet poena.

Na krilima vođstva od 2:0, Ože-Alijasim je nastavio da pritiska protivnika i u poslednjem setu, a na kraju ga je "slomio" ključnim brejkom na samom kraju. Krajinović je vodio sve do osmog gema, ali je tada dozvolio seriju brejk lopti, što ga je na kraju koštalo eliminacije.

 

 

Podsetimo, ranije tokom dana, plasman u osminu finala drugog Grend slema sezone obezbedio je i Novak Đoković, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading