DOSTA MU JE SVEGA: Srbin IZNENADIO Pariz - NEĆE na Vimbldon?!

Autor:

Sport

23.05.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se naš as posle prvog trijumfa na pariskoj šljaci.

DOSTA MU JE SVEGA: Srbin IZNENADIO Pariz - NEĆE na Vimbldon?!

Foto: Tanjug/TSS

Novak Đoković i Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović ostvario je veliki podvig trijumfom nad Rejlijem Opelkom u 1. kolu Rolan Garosa, a posle duela je izjavio da je njegov nastup na predstojećem Vimbldonu neizvestan.

Naime, postoje najave da treći Grend slem sezone neće nositi bodove, usled sukoba sa ATP, što značajno može uticati na odluku Srbina o putu za London.

- Ne opterećujem se time, ne mogu ništa da promenim, neka rade šta hoće. Još nisam odlučio definitivno hoću li igrati. Videću... Svakako na Vimbldonu nikada nisam igrao dobro, ne volim preterano travu, niti sam ikada pravio pripreme za nju. Sada sam to hteo da promenim, ali ako nema bodova, videću, pošto posle na šljaci branim dosta bodova - izjavio je Krajinović, koji je otkrio kako je uspeo da se nosi sa "bombastičnim servisima" Amerikanca.

To je bilo taktički. Takvim igračima ne smeš da pokažeš da se nerviraš. Oni tako igraju i čim vide da se protivnik nervira, još bolje serviraju. Tu sam lekciju naučio – svaki put kada vide da se nerviram, dobijem as. Zato sam rekao sebi da neću imati reakcije i sada se isplatilo - rekao je srpski as.

Njega u drugom kolu očekuje duel sa pobednikom meča između Italijana Alesandra Đanesija i Hrvata Borna Goja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading