KIM NEUTEŠAN NA SAHRANI SVOG MENTORA! Nosio kovčeg, prosipao zemlju sa groba čoveka koji ga je NAUČIO SVE (VIDEO)

Autor:

Svet

23.05.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Džong-un je prisustvovao sahrani visokog severnokorejskog zvaničnika, javili su državni mediji u ponedeljak, pomažući u nošenju njegovog kovčega, pošto je zemlja ostala pri veoma spornoj tvrdnji da se njena epidemija korona virusa smanjuje.

KIM NEUTEŠAN NA SAHRANI SVOG MENTORA! Nosio kovčeg, prosipao zemlju sa groba čoveka koji ga je NAUČIO SVE (VIDEO)

Foto: Profimedia

Zvanična korejska centralna novinska agencija saopštila je da je Kim u nedelju prisustvovao sahrani Hjon Čol-haea, maršala Korejske narodne armije koji je navodno igrao ključnu ulogu u njegovom pripremanju za sledećeg lidera zemlje pre nego što je Kimov otac, Kim Džong-il, umro 2011.

Fotografije državnih medija prikazuju Kim Džong-una golog lica kako nosi Hjonov kovčeg sa drugim muškarcima koji nose maske pre nego što je bacio zemlju na njegov grob na nacionalnom groblju. Prikazali su mnoge vojnike obučene u maslinastozelene uniforme kako salutiraju, dok su drugi zvaničnici obučeni u tamna odela stajali na oprezu.

KCNA je saopštila da je "mnogo" vojnika i građana ranije izašlo na ulice da izrazi saučešće kada je Hjonov kovčeg prevezen na groblje.

Novinska agencija je citirala Kima da je rekao: Ime Hjon Čol-ha će uvek biti upamćeno zajedno sa velikim imenom Kim Džong-ila. Plakao je kada je prošle nedelje posetio stanicu žalosti koja je uspostavljena za Hjona, preneo je Gardijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading