NOVAKU ZABRANJENO DA IGRA: Teniska organizacija mu NE DOZVOLJAVA da se takmiči!

Autor:

Sport

21.05.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Društvene mreže gore posle ove objave.

NOVAKU ZABRANJENO DA IGRA: Teniska organizacija mu NE DOZVOLJAVA da se takmiči!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Poznati teniski novinar Ben Rotenberg je na Tviteru napravio zanimljivu tabelu o tome koji teniseri imaju pravo gde da igraju.

On je napravio četiri kolone, prva za ruske i beloruske tenisere i teniserke, druga na kojim turnirima ATP i WTA dodeljuju poene, treća gde Novak Đoković može da igra i poslednja ko može da se takmiči u Kini.

Kod Noleta u koloni piše da ne može da igra na Australijan openu i US Openu po trenutnim pravilima, ali je mnogo više pažnje skrenula kolona u kojoj se navodi da prvi reket sveta ne može da igra na WTA turnirima.

Naravno, to je potpuno jasno i bez ove tabele koja je baš zato izazvala mnogo reakcija na Tviteru, a ljubitelji tenisa su lepo primetili da je to polje zapravo trebalo da bude sivo, pošto ovako znači da WTA ne dozvoljava Novaku da igra.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mara

21.05.2022 16:46

Taj Rotenberg, čivek koji sigurno nije baš sav svoj, on ne može da živi ako ne pomene Noleta i to unegativnom kontekstu. Čovek odlepio, samo traži šta će ružno napisati, bolje da to vreme potroši na sebe i da se pozabavi sobom. Jadan, na šta liči.