NOVAKU ZABRANJENO DA IGRA: Teniska organizacija mu NE DOZVOLJAVA da se takmiči!

Autor:

Sport

21.05.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže gore posle ove objave.

NOVAKU ZABRANJENO DA IGRA: Teniska organizacija mu NE DOZVOLJAVA da se takmiči!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Poznati teniski novinar Ben Rotenberg je na Tviteru napravio zanimljivu tabelu o tome koji teniseri imaju pravo gde da igraju.

On je napravio četiri kolone, prva za ruske i beloruske tenisere i teniserke, druga na kojim turnirima ATP i WTA dodeljuju poene, treća gde Novak Đoković može da igra i poslednja ko može da se takmiči u Kini.

Kod Noleta u koloni piše da ne može da igra na Australijan openu i US Openu po trenutnim pravilima, ali je mnogo više pažnje skrenula kolona u kojoj se navodi da prvi reket sveta ne može da igra na WTA turnirima.

Naravno, to je potpuno jasno i bez ove tabele koja je baš zato izazvala mnogo reakcija na Tviteru, a ljubitelji tenisa su lepo primetili da je to polje zapravo trebalo da bude sivo, pošto ovako znači da WTA ne dozvoljava Novaku da igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mara

21.05.2022 14:46

Taj Rotenberg, čivek koji sigurno nije baš sav svoj, on ne može da živi ako ne pomene Noleta i to unegativnom kontekstu. Čovek odlepio, samo traži šta će ružno napisati, bolje da to vreme potroši na sebe i da se pozabavi sobom. Jadan, na šta liči.

Odgovori 40 1