STRAHOVITE PRETNJE: Haos neviđenih razmera!

Autor:

Sport

25.05.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal.

STRAHOVITE PRETNJE: Haos neviđenih razmera!

Foto: Tanjug/AP

Iako je Rolan Garos u puno jeku, pažnja teniske javnosti više je usmerena na dešavanja oko Vimbldona koji će se ove godine igrati od 27. juna do 10. jula.

Treći grend slem u sezoni je zabranio teniserima i teniserkama iz Rusije i Belorusije da učestvuju na turniru, što je pokrenulo domino efekat, pošto su ATP i WTA zatim obelodanili da se Vimbldon neće igrati za poene. Pritom, svi bodovi osvojeni prošle godine će regularno biti izbrisani.

Sada je "Dejli Mejl" preneo novu informaciju, a to je da su čelnici Vimbldona otputovali na Rolan Garos, kako bi sa vodećim ljudima muške i ženske teniske organizacije pregovarali o svemu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vimbldon

Ipak, da bi ATP i WTA promenili odluku, Vimbldon mora da dozvoli Rusima i Belorusima da se takmiče, što je malo verovatno.

Vimbldon je u nedavnom saopštenju istakao da to ne dolazi u obzir, ali se u Engleskoj nadaju da bi izjave poput one koju je dao Benoa Per da "99 odsto igrača želi da igra za bodove na Vimbldonu" mogle da preokrenu situaciju.

Na kraju dolazimo do strahovitih pretnji Vimbldona, a to je da će od naredne godine nosioce za turnir rangirati isključivo po uspesima na turnirima odigranim na travi pre londonskog grend slema i to isključivo onim u Velikoj Britaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading