AMBASADORI VS UMETNICI: Diplomatski teniski turnir ovog vikenda na SC Novak

Autor:

Sport

19.05.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je zemlja košarke, fudbala, odbojke, vaterpola, ali i tenisa. Ne nužno tim redom, ali će i ovih dana Beograd biti teniski centar sveta humanitarnim "Diplomatskim teniskim turnirom".

AMBASADORI VS UMETNICI: Diplomatski teniski turnir ovog vikenda na SC Novak

Foto: Diplomatic tennis tournament/Aleksandar Grašić

Trofeji diplomatskog teniskog turnira

Ambasadori i predstavnici ambasada u Beogradu, te predstavnici Evropske unije i naše javne ličnosti će se u subotu i nedelju boriti za titulu najboljeg neprofesionalnog tenisera naše zemlje, sve sa humanim ciljem jer je prikupljanje donacija osnovni povod.

Tenis će igrati ambasador Kipra Dimitris Teofilaktu kao jedan od organizatora uz Teodoru Jeremić i "Procon grupu", ali i ambasadori Japana, Francuske, predstavnici EU delegacije, glumci Ivan Mihailović i Dejan Dedić, režiser Stefan Gajić...

Republika

Foto: Diplomatic tennis tournament/Aleksandar Grašić

 

Turnir počinje u subotu, 21. maja na terenima SC Novak na Dorćolu od 16 časova, imaće čak 32 učesnika što je pomak u odnosu na 2021. kada je bilo duplo manje takmičara. Na otvaranju će nastupe imati hor "Čarolija" i hor "Balkan singing orchestra", dok će ceremonija zatvaranja biti upriličena 22. maja uz dodelu pehara.

Sem teniskog turnira, biće organizovana i kreativna radionica za decu predškolskog i školskog uzrasta dečijeg ateljea "Zona umetnosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading