IPAK NEĆE IGRATI U PARIZU: Španac PROPUŠTA Rolan Garos, Đokoviću se ČISTI PUT ka ODBRANI titule!

Autor:

Sport

19.05.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneo je bolnu odluku!

IPAK NEĆE IGRATI U PARIZU: Španac PROPUŠTA Rolan Garos, Đokoviću se ČISTI PUT ka ODBRANI titule!

Foto: Tanjug/AP

Bautista Agut i Rafael Nadal

Španski teniser Roberto Bautista Agut propustiće predstojeći Rolan Garos zbog povrede zgloba, potvrđeno je uoči žreba.

Trenutno 19. reket planete pokušao je da igra na Mastersu u Madridu, ali je doživeo ranu eliminaciju od Britanca Danijela Evansa.

 

 

Podsetimo, Bautista Agut je najbolji plasman na Otvorenom prvenstvu Francuske izborio 2016, i 2017. godine, kada je "dogurao" do osmine finala.

Pored Španca, još dva nosilaca neće igrati u Bulonjskoj šumi, a reč je o Gaelu Monfisu i Mateu Beretiniju. Titulu na pariskoj šljaci braniće srpski teniser Novak Đoković, koji je nekoliko sati uoči žreba trenirao u Parizu.

Izostanak španskog asa značajno olakšava put Noletu ka odbrani "kupa musketara", pošto je Bautista Agut trijumfovao na tri od njihovih sedam poslednjih međusobnih duela, a ukupan skor glasi 9-3 u korist Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Krkan

20.05.2022 13:04

Stvarno ste pobedili u takmičenju najvećeg smeća među tabloidima. Znao sam da Nadal nije odustao, ali i da pored njega stoji taj koji je odustao. Bedno i jadno je to da ne znate da privučete čitaoce kvalitetnim i dobro osmišljenim sadrzajem i istinitim naslovima, nego se služite tehnikom onog čobančeta koje viče; " to je vuk, to je vuk...". Posle nekoliko laznih poziva niko mu nije verovao, pa ćete i vi tako da prođete. Napušteni i napušeni.