ŠLJAKA MU PRAVI HAOS! Muk u Rusiji: Iznenadio SVE pred Rolan Garos - Medvedev ODUSTAO!

Autor:

Sport

19.05.2022

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rus se pomirio sa svojom sudbinom u francuskoj prestonici.

ŠLJAKA MU PRAVI HAOS! Muk u Rusiji: Iznenadio SVE pred Rolan Garos - Medvedev ODUSTAO!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev izjavio je da ne očekuje velike stvari na predstojećem Rolan Garosu. Rus je praktično odustao od borbe za "kup musketara", a u Parizu priželjkuje da da svoj maksimum na šljaci, koja mu tradicionalno pravi probleme sa povredama.

- Za moje telo, šljaka je najopasnija podloga. Svake godine bih imao neki problem zbog kojeg ne bih mogao da budem na 100 odsto. Nisam favorit na Rolan Garosu, ali želim da igram dobro. Ako uspem da pronađem svoj nivo, mogu da budem opasan - naveo je Medvedev.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Teško do pariske kruna - Danil Medvedev

Podsetimo, Moskovljanin nije imao previše uspeha na Otvorenom prvenstvu Francuske, a najbolji rezultat zabeležio je prošle godine, kada je dogurao do četvrtfinala. Medvedev je doživeo neočekivanu eliminaciju u Ženevi, od vremešnog Francuza Rišara Gaskea, pa ne spada u najuži krug favorita za osvajanje titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading