SIGURNO ĆE IMATI ŽELJU ZA OSVETOM NAKON SVEGA ŠTO MU SE DOGODILO: Legendarni teniser govorio o šansama Đokovića na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

18.05.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa velikim nestrpljenjem svi zaljubljenici u tenis iščekuju start ovogodišnjeg Rolan Garosa.

SIGURNO ĆE IMATI ŽELJU ZA OSVETOM NAKON SVEGA ŠTO MU SE DOGODILO: Legendarni teniser govorio o šansama Đokovića na Rolan Garosu!

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Novak Đoković je zatno podigao formu, a to se videlo na nedavno završenom Masters turniru u Rimu, pa se očekuje da na taj način nastavi i u Parizu.

Svetske kladionice su već iznele svoja očekivanja, stavivši ulogu glavnog favorita na pleća najboljeg tenisera sveta, a o očekivanjim pred predstojeći Rolan Garos, svoje viđenje izneo je i legendarni Mats Vilander:

- Mnogo je razloga zašto vidim Novaka Đokovića kao prvog favorita. Pre svega zbog trijumfa u Rimu, što mu je dalo mnogo samopouzdanja. Onda i zato što će sigurno imati želju za osvetom posle svega što mu se dogodilo proteklih meseci, pogotovo kada mu nije dozvoljeno da brani titulu na Australijan Openu On je branilac titule na Rolan Garosu. Dokazao se da može ponovo da igra dugačke mečeve, uprkos porazu od Alkaraza u Madridu. U Monte Karlu nije izgledao dobro posle meča sa Davidovičem Fokinom, delovao je umorno. Sada je mnogo bolje i po meni je prvi favorit - istakao je Mats Vilander za špansku "Marku"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slaviša

20.05.2022 08:51

Ovaj lupi i ostade živ !