SUDBINA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Dokle više sa MUČENJEM Srba? Ponovo je ODUZETA VIZA - SKANDAL!

Autor:

Sport

17.05.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota i bruka!

SUDBINA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Dokle više sa MUČENJEM Srba? Ponovo je ODUZETA VIZA - SKANDAL!

Foto: Starsport/Ilustracija

Tekvondo reprezentacija Srbije na Evropsko prvenstvo (19. - 21. maj) u Mančester otišla je gotovo osakaćena jer je Velika Britanija odbila zahtev za vizu polovini našeg tima. Jednom rečju - SRAMOTA!

– Jednostavno, ruke su nam vezane. Znali smo da će procedura vađenja viza biti komplikovana, namerno smo krenuli dosta ranije i nismo uspeli još uvek da dobijemo vize za nase sportiste. Ovo je prvi put da se tako nešto dešava i mislim da je van svake pameti da sportisti ne mogu da učestvuju i da ne znaju šta će biti. Sportisti imaju spakovane stvari, a nemaju vizu još uvek. Čekaju ispred vrata ambasade da li će im neko izdati vizu ili neće  – rekao je Krklješ, predsednik našeg Tekvondo saveta.

Republika

Foto: Instagram.com/draganastj.photo

Tekvodno

 

Kako je i sam naveo sve procedure ispoštovane su na vreme, u proces dobijanja vize ušlo se pre mesec dana. Ipak, tamošnje imigraciona vlada nije odobrila vize našim sportistima.

Sve podseća na sudbinu Novaka Đokovića koji je početkom ove godine proteran iz Australije, iako je na ulasku u tu zemlju imao sve neophodne papire. Na to se tamošnje vlasti nisu obazirale pa su Novaka smestili u pritvor gde mu je pune dve nedelje suđeno.

Republika

Foto: Tanjug/AP;Printscreen

Novak Đoković i Aleks Houk

Na kraju, Nole je proteran iz Australije, a o tom skandalu se i dan danas priča... Sada su se i Britanci ostrvili na naše sportiste, pa se postavlja pitanje DOKLE VIŠE?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Маки

17.05.2022 18:03

Не дају визе зато што знају да ће Срби победити. То сви знамо како су западњаци лоши људи. Не подносе да је неко бољи од њих. Бог све то види и враћа

Odgovori 22 0