NEVEROVATNO: Kako vas nije sramota? Holanđani ponizili Dušana Tadića!

Autor:

Sport

17.05.2022

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neverovatna informacija stiže iz Holandije.

NEVEROVATNO: Kako vas nije sramota? Holanđani ponizili Dušana Tadića!

Foto: Profimedia

Ekipa Ajaksa iz Amsterdama okitila se novom šampionskom titulom. U pohodu na trofej kapiten ove ekipe i kapiten srpske fudbalske reprezentacije, Dušan Tadić učestvovao je sa 13 postignutih pogodaka i 19 asistencija, ali ništa od navedenog nije bilo dovoljno da holandski mediji srpskom internacionalcu dodele i zvanje najkorisnijeg igrača holandskog prvenstva za sezonu 2021/22.

"Voetbal internešnal" i "De Telegraf" odlučili su da ovu prestižnu nagradu uruče fudbaleru PSV Ajndhovena, Kodiju Gakpu čiji su statistički parametri daleko ispod nivoa Dušana Tadića, pošto je zabeležio gol i šest asistencija manje u odnosu na našeg reprezentativca.

 

 

Treba napomenuti da je tokom glasanje Gakpo dobio čak 34 glasa novinara pomenutih redakcija, dok je Tadić morao da se zadovolji podelom druge i treće pozicije sa saigračem iz redova "Kopljanika", Jurinom Timberom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading