SRPSKI FUDBALER ZALUDEO APENINE: Rim je na nogama - Murinjo želi samo njega!

Autor:

Sport

17.05.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa apeninskog poluostrva stižu zanimljive informacije.

SRPSKI FUDBALER ZALUDEO APENINE: Rim je na nogama - Murinjo želi samo njega!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Žoze Murinjo prolazi kroz teške trenutke kada je italijanska Serija A u pitanju. Ekipa Rome nalazi se u seriji loših rezultata, ali je iskusni portugalski stručnjak svestan šta njegovoj ekipi nedostaje kako bi se konačno vinula u sam vrh italijanskog fudbala.

Kako prenose mediji na Apeninima Murinjo po svaku cenu želi da u redovima svoje ekipe vidi nekadašnjeg srpskog reprezentativca Nemanju Matića, a istovremeno se ističe i da je Matić spreman da smanji svoje finansijske zahteve kako bi se uklopio u budžet ekipe iz "večnog grada" i kako bi na zalasku karijere zaigrao i u Italiji.

Treba napomenuti da su Žoze Murinjo i Nemanja Matić tokom 2017. i 2018. godine uspešno sarađivali u ekipi Mančester junajteda čiji je srpski internacionalac i dalje član.

Republika

Foto: Printscreen

 

Foto: Printscreen

Današnja italijanska štampa o transferu Nemanje Matića u Romu

 

Istovremeno se u medijima i veliča partija Sergeja Milinkovića-Savića koji je pogotkom u poslednjim trenucima susreta sa Juventusom, doneo ekipi Lacija bod kojim su "Lacijali" obezbedili izlaz u Evropu u narednoj sezoni.

 

Republika

Foto: Printscreen

 
Republika

Foto: Printscreen

Sergej vodi Lacio u Evropu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading