MORAMO BITI POŠTENI PREMA SEBI U DRESU KOJI NOSIMO: Selektor zna kako se stiže do uspeha – O njima će se tek pričati!

Autor:

Sport

17.05.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadetska reprezentaciju Srbije očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

MORAMO BITI POŠTENI PREMA SEBI U DRESU KOJI NOSIMO: Selektor zna kako se stiže do uspeha – O njima će se tek pričati!

Foto: FSS

Mlade nade srpskog fudbala od 17. do 23. maja učestvovaće na kvalifikacionom turniru u Izraelu, gde ih po mišljenju svih, očekuju veoma zahtevni susreti sa izabranim selekcijama Belgije, Turske i Španjie.

Pred prvi meč koji je na porgramu danas (utorak 17. maj), a u kojem će naši mladi reprezentativci odmeriti nage sa selekcijom Belgije, slektor ove selekcije srpkih reprezentativaca Radovan Krivokapić je izjavio:

- Jedinstvo tima je najvažnije, najači smo kao grupa. U takvim okolnostima uvek iskoči neki pojedinac. Svi igrači koji se nalaze ovde opravdali su dolazak svojim igrama, ali i ponašanjem. Imamo dobru atmosferu, tim koji želi uspeh, tim koji je spreman da se bori do kraja. Pokazali su to momci kroz kvalifikacije, pokazaće to i ovde. Važno je da se pruži maksimum, da budeš pošten prema sebi i dresu koji nosiš, a ako neko bude bolji, fudbal je to, pružićemo ruku.

Republika

Foto: FSS

Radovan Krivokapić sa selektorima Belgije, Turske i Španije

 

O prvom protivniku selektoor Krivokapić ima samo reči hvale:

- Dobra su selekcija, uostalom ovde niko nije slučajno. Imaju fizički moćne pojedince, ali mi gledamo sebe, važno je da se ispuni sve ono što se traži. Sve respektujemo, ali pre svega verujemo u sebe, naš tim, momke koji će, verujem, pokazati da imaju lepu budućnost – istakao je Radovan Krivokapić, a prenosi zvanični portal Fudbalskog saveza Srbije.

Nakon susreta sa selekcijom Belgije koji je na programu danas, kadetska reprezentacija Srbije 20. maja se sastaje sa reprezentacijom Turske, a tri dana kasnije sledi meč da mladim nadama španskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading