SPEKTAKL U NAJAVI: Jedna od najboljih fudbalskih selekcija sveta stiže u Beograd!

Autor:

Sport

03.05.2022

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženski reprezentativni fudbal je u definitivnoj ekspanziji.

SPEKTAKL U NAJAVI: Jedna od najboljih fudbalskih selekcija sveta stiže u Beograd!

Foto: Starsport

Zastava Srbije

Tri nedelje su protekle od verovatno najvećeg uspeha ženske fudbalske reprezentacije Srbije. Izabranice selektora Predraga Grozdanovića na stadionu Sportskog centra FSS-a u Staroj Pazovi savladale su selekciju Nemačke rezultatom 3:2, čime su zadržale objektivne šane da do kraja kvalifikacionog ciklusa stignu i do mesta koje vodi u baraž za Svetsko prvenstvo koje se 2023. godine održava u Australiji i Novom Zelandu.

U sklopu priprema za septembraski reprezentativni prozor tokom koje će se u mečevima sa Portugalom i Izraelom i odredit isudbina naše ženske nacionalne selekcije, srpske fudbalerke će u junu mesecu odigrati pripremni susret sa jednom od najboljih svetskih selekcija.

Naime, 24. juna u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije gostovaće selekcija Japana.

 

 

Japanke su na prethodnom Svetskom prvenstvu koje je 2019. godine održano u Francuskoj stigle do osmine finala gde su poražene od izabrane selekcije Holandije rezultatom 2:1, a najveći uspeh ostvarile su četiri godine ranije kada su na svetskoj fudbalskoj smotri u Kanadi stigle do polufinala (poražene od Engleske 1:2).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading