FSS U AKCIJI: Piksijev pomoćnik našao NOVOG REPREZENTATIVCA?

Autor:

Sport

01.05.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dika gledao Tadićevu majstoriju.

FSS U AKCIJI: Piksijev pomoćnik našao NOVOG REPREZENTATIVCA?

Foto: ATA Images

Ajaks nastavlja svoj put do novog naslova najbolje ekipe u Holandiji, a sve po notama Dušana Tadića. Ispalio je kapiten Orlova pravu raketu u meču sa Cvoleom i tako najavio trijumf (3:0) koji je približio Kopljanike šampionskom prstenu. Spektakularan gol iz lože stadiona u Amsterdamu, aplauzom je ispratila i delegacija FSS na čelu sa direktorom A reprezentacije Stevanom Stojanovićem.

Posle meča kapiten Orlova razgovarao je sa direktorom najboljeg nacionalnog tima Srbije koji je bio u društvu tim menadžera A selekcije Nemanje Filipovića. Tema naravno mnogo, a fokus je bio na predstojećim junskim akcijama i mečevima u Ligi nacije.

Aktivan radni vikend van Srbije imao je i Bratislav Živković, jedan od trenera u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića. On je ispratio  utakmicu nemačkog šampionata u Dortmundu, gde je domaća Borusija izgubila od Bohuma (3:4), a pobedonosni gol za goste je postigao Miloš Pantović.

Reprezentaciju Srbije u junu očekuju utakmice u Ligi nacija protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, odnosno Švedske i Slovenije u gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading