BURAN DAN: Novak pretio da će mu "POLOMITI NOGE", a na kraju OSRAMOĆEN! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno je poznat da Novak Đoković voli i druge sportove, a nedavno je preko puta sebe imao ozbiljnog rivala.

BURAN DAN: Novak pretio da će mu "POLOMITI NOGE", a na kraju OSRAMOĆEN! (VIDEO)

Foto: Starsport

Novak Đoković

Nemanja Blažić poznatiji kao Triki, poznati srpski jutjuber snima basket mečeve protiv poznatih ličnosti, a kako je sam istakao, nije nikada mislio da će igrati protiv Noleta. Triki je poručio da mu je ovo najbolji trenutak karijere na jutjubu.

Nemanja i najbolji teniser sveta upoznali su se na utakmici košarkaša Crvene zvezde u Evroligi, a partiju su odigrali posle treninga Đokovića tokom slobodnog dana na Serbia openu.

 

 

Blažić je objasnio da ga je Novak na Dorćolu povuka za rame i rekao - "Brate, ajmo sada tamo na teren, sad ćemo da peglamo bakset. Sad ću da ti lomim noge".

Inače, meč je morao da bude skraćen zbog obavaza Novaka Đokovića, pa je tako kod rezultata 9:9 odučeno da odlučuje "ko da koš-pobednik". Triki je meč rešio u svoju korist kada je Noletu provukao loptu kroz noge i na elegantan način došao do pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading