ĐERE JE BIO BOLJI: Novak priznao da je bio INFERIORAN, pa ZAPRETIO Kecmanoviću!

Autor:

Sport

20.04.2022

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta se plasirao u četvrtfinale Serbia opena, pobedom nad Laslom Đereom.

ĐERE JE BIO BOLJI: Novak priznao da je bio INFERIORAN, pa ZAPRETIO Kecmanoviću!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Posle maratonskog duela na Dorćolu, svoje utiske je izneo Novak Đoković.

- Jedno ogromno hvala publici koja je ostala ovako kasno, po ovoj hladnoći. Bili ste izvanredni, fenomenalni, fantastični. Teško je opisati tu čast i privilegiju da igram pred domaćom publikom - započeo je Nole, pa se osvrnuo na Lasla Đerea.

- Jako mi je žao što je mogao da bude samo jedan pobednik, jer je bio meč za istoriju. Laslo je bio bolji i diktirao je tempo, a ja sam nekako na mišiće izvukao pobedu. Žao mi je što se ovako završilo i sve čestitke Laslu.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković

Novaka već u četvrtak očekuje četvrtfinalni meč protiv Miomira Kecmanovića, što neće biti lako posle tri sata i 21 minuta igre u osmini finala.

- Osećam se nikad svežije. Spreman sam za Miomira! Znam da gleda sada ovo, pa mu poručujem da se nikad jače i snažnije nisam osećao - našalio se svetski broj jedan.

- Mića je u formi života u poslednja tri, četiri meseca. Mlad je, perspektivan, izuzetno talenotvoan. Ima potencijal da dogura do samog vrha svetskog tenisa. Ali, neka sačeka još malo, bar ne sutra - završio je u šaljivom tonu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading