EPSKA DRAMA NA DORĆOLU: Kecmanović nastavlja put na Srbija openu!

Autor:

Sport

20.04.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak meč za srpskog tenisera u Beogradu.

EPSKA DRAMA NA DORĆOLU: Kecmanović nastavlja put na Srbija openu!

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović nastavlja sa odličnim rezultatima na šljaci ove sezone. Beograđanin je u rodnom gradu pobedio Džona Milana sa 2:0 u setovima (6:4,6:4) i tako se plasirao u četvrtfinale Srbija opena. Naredni protivnik Miomira Kecmanovića biće bolji iz duela Novaka Đokovića i Lasla Đerea.

Prva dva gema oba tenisera osvojila su na svoj servis, a potom je naš as uzeo brejk na servis Australijanca, a na kraju bio uspešan i na svoj servis i došao do 3:1. Milman je smanjio na 3:2, a potom se igralo gem za gem i na kraju je Kecmanović osvojio prvi set.

Republika

Foto: Starsport

 

U drugom setu obrnuta situacija, prvo je Miomir uzeo brejk na servis Milmana, a potom je Džon uzvratio. Usledila je rezultatska klackalica i taj-brejk  u kojem je bilo nerešeno sve do 4:4 kada je Kecmanović uzeo dva gema i poveo sa 6:4, Milman se vratio za trenutak, ali to je bilo sve od njega.

Miomir je osvojio i poslednji gem, slavio sa 7:5 i pobedio u meču koji je trajao dva sata i 14 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading