Ukus koji će vam ulepšati svaki dan

Autor:

Vesti

20.04.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste znali da je čokolada nastala pre čak 4000 godina u Mezoamerici, današnjem Meksiku?

Ukus koji će vam ulepšati svaki dan

Foto: Promo

U početku je konzumirana kao napitak, da bi danas evoluirala u božanstvenu kakao poslasticu koja je neizostavni deo svih srećnih momenata koje delimo sa porodicom i prijateljima, i u kojoj svi uživamo punim srcem. Čokolada je svojim neodoljivim ukusom i magijom topljenja okupila sladokusce koji uživaju u čarima nugata, lešnika, krema i keksa, kao i raznim inovativnim kombinacijama sa voćem.

Republika

Foto: Promo

 

 

Pre tačno 100 godina najpoznatija domaća fabrika čokolade Štark, započela je proizvodnju neodoljivih čokoladnih proizvoda i ponudila maksimalan užitak i vrhunski kvalitet kojem niko nije mogao da odoli. Od kada su se pojavile, Najlepše želje uspele su da osvoje srca svih ljubitelja čokolade, a kroz brojne inovacije i zadobiju njihovo poverenje. Receptura Najlepših želja se decenijama nije menjala, ali je kompanija Atlantic Štark ulagala u razvijanje i unapređivanje tehničko-tehnološkog procesa sa ciljem poboljšanja topivosti i teksture samih poslastica. Bilo da u njima pronalazite svakodnevno uživanje, istinsko zadovoljstvo ili inspiraciju, maksimalni ugođaj za sva čula je zagarantovan.

Ove godine u okviru proslave stogodišnjice kompanija Atlantic Štark predstavila je kampanju za Najlepše želje pod nazivom "Punim srcem za novih 100" i najavila brojna iznenađenja i inovacije koje će zadovoljiti ukuse svih vernih potrošača, te im pružiti mogućnost nastavka uživanja u vanvremenskom kvalitetu i beskrajnim opcijama poslastica i slatkiša koji bude sva čula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading