UBIO JE ŽENU: Novakovi navijači RAZAPELI Jelenu Đoković!

Autor:

Sport

19.04.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gospođa Đoković na udaru jer se slikala s Indijcem Sadguruom Džagijem Vasudevim, koji propoveda zaštitu zemljišta, a koji je bio optužen da je obredom ubio ženu.

UBIO JE ŽENU: Novakovi navijači RAZAPELI Jelenu Đoković!

Foto: Ap photo

Jelena Đoković ponovo je na udaru besnih navijača supruga! Ovaj put Novakovoj lepšoj polovini je zamereno što se slikala sa Sadguruom Džagijem Vasudevim, Indijcem koji na motoru putuje po svetu i propagira neophodnost zaštite zemljišta, koje nam daje hranu. Njima je zasmetalo to što se u poslednjoj nedelji pred Vaskrs nije okrenula pravoslavnoj veri, već "alternativi".

OBRATI PAŽNJU NA PONAŠANJE

- Kroz Beograd je prošao Sadguru i pričao o važnosti očuvanja zemljišta jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrednost kao nekada... Danas nam treba osam pomorandži da zamene onu jednu sočnu od pre samo deset godina - napisala je Jelena uz zajedničku sliku, a negativni komentari su samo počeli da se nižu:

- "Aman, bože, Jelena! Mani se tih gurua i ponašaj se kao što treba da se ponaša žena jednog Novaka Đokovića", "Guru iz Indije da nam podiže nivo svesti?!", "Da li si ti, Jelena, pri sebi?! Pored naših pametnih pravoslavnih monaha da me uči lik kome je krava sveta životinja!", "Od svih pravoslavnih mogućih crkava i manastira, vi tražite duševni mir s nekim budistima", "Jadna ti majka kada si spala na takve grane da promovišeš gurua koji soli pamet", "Sad je on navodno nama nešto objasnio što mi nismo znali", "Smešno je i žalosno", "A ti draga, Jelena, ispade prava čobanica ne samo na ovoj slici", "Šta ti vredi sve bogatstvo kad si, očigledno, izgubljena" - samo su neki od komentara.

Đoković dočekao Đerea

Novak Đoković igraće u drugom kolu Srbija opena protiv Lasla Đerea, koji je u još jednom srpskom derbiju pobedio Hamada Međedovića sa 6:4, 7:5. Interesantno, prvi i trenutno 50. teniser sveta se do sada nisu sastajali u zvaničnom meču.

DUŠA NAPUSTILA TELO

Međutim, oni koji bolje poznaju lik i delo Džagija Vasudeva su joj ukazali da se slikala s čovekom koji je bio optužen za ubistvo supruge 1997. Naime, njegova prva žena Vidži je uradila mahasamadhi, što je u indijskoj jogi termin kada duša napusti telo. Navodno, ona je neko vreme nagoveštavala da želi da joj se desi mahasamadhi, a kada je iznenada umrla, Sadgurua je tast optužio da mu je ubio ćerku. Čak je i indijska policija sprovela istragu, ali su optužbe odbačene jer nije bilo dokaza da je on na bilo koji način doprineo ženinoj smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Marija

19.04.2022 21:02

To videla u Kadinoj luci dok cuvala ovce

mirjana

20.04.2022 05:29

Boze gospode cime se ova glupaca bavi?Da nije pri svesti ocigledno se vidi.Pa i da je reklama aod koga je mnogo je.