NOVAK MU SE UVUKAO POD KOŽU: Igram VRHUNSKI tenis - ne razmišljam o PRVOM mestu!

Autor:

Sport

27.03.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je započeo turnir u Majamiju.

NOVAK MU SE UVUKAO POD KOŽU: Igram VRHUNSKI tenis - ne razmišljam o PRVOM mestu!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

U poslednje vreme, sportska javnost pomno prati borbu između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva u borbi za prvo mesto na ATP listi.

On je danas, na početku turnira u Majamiju pobedio bivšeg broja jedan, Endija Mareja, rezultatom 2:0 (6:4, 6:2). Ako dođe do polufinala, ponovo će biti na vrhu tabele, gde će ponovo smeniti Novaka na tom mestu.

- Ne mislim non stop o prvom mestu. Ne ležem sa mišlju kako sam mogao da izgubim prvo mesto i kako bih mogao ponovo da ga vratim. Ali poznata mi je aritmetika, čitam pomalo o tome. Ista je priča kao u Indijan Velsu gde nisam uspeo da odigram najbolje, pa sam zato i izgubio prvo mesto. Mislim da imam šansu ponovo da budem na vrhu ako pokažem najbolji tenis u Majamiju - izjavio je Medvedev.

 

 

Pitanje je da li će moći da učestvuje na Vimbldonu, zbog sankcija koje se uvode ruskim sportistima kao posledica invazije na Ukrajinu.

- Idemo korak po korak. Nemam nikakav odgovor kada je Vimbldon u pitanju - zaključio je.

Naredni meč će odigrati sutra protiv Španca Pedra Martineza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading