LICEMERNI ZAPAD: Novaka ŽESTOKO kaznili, a Amerikancu progledali kroz prste! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.03.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota!

LICEMERNI ZAPAD: Novaka ŽESTOKO kaznili, a Amerikancu progledali kroz prste! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Američki teniser Dženson Bruksbi plasirao se u drugo kolo Mastersa u Majamiju pobedom od 2:0 nad Argentincem Federikom Korijom.

Ipak, trijumf talentovanog tenisera ostao je u senci velikog skandala.

Naime, u trećem setu se Bruksbi iznervirao i bacio reket koji je pogodio skupljača loptica bez obzira na to što se ovaj izmakao. Korija je od sudije momentalno zatražio da njegov rival bude diskvalifikovan, ali to se nije dogodilo.

 

 

Amerikanac je kažnjen oduzimanjem jednog poena i na tome se sve završilo.

- Mislim da je trebalo da bude diskvalifikovan. Kada se pogodi neko drugi na terenu, nezavisno od jačine, to treba da bude diskvalifikacija. Pri tom je već ranije tokom meča bacao reket, u prvom setu - rekao je Korija i dodao:

- Rekao sam mu da me je razočarao, jer nije ni pitao skupljača kako se osećao. Ne znam zašto se poneo tako. Da sam to uradio ja ili bilo koji drugi ''latino'', izbacili bi me na tri meseca - zaključio je 60. teniser na ATP listi.

Ovo je samo još jedan dokaz da u svetskom tenisu postoji veliko licemerje. Novak Đoković je zbog slučajnog pogađanja sudije diskvalifikovan sa US Opena, dok za Amerikance očigledno važe druga pravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Suzana

25.03.2022 11:05

Njih samo Putin sa "pečurkom" može da vrati na fabrička podešavanja,a i to "možda" !